CoSellers geeft je toegang tot interessante commerciële rollen bij newtech organisaties in Nederland. Je kunt rekenen op een uitstekende match met interessante vacatures en goede begeleiding en introductie bij de opdrachtgever.

Voor authentieke gedreven mensen die op een oprechte manier connectie maken met klanten en prospects. Mensen die zich als consultative seller zien en vanuit een visie werken aan het ontwikkelen van relaties. Professionals die minimaal 50% commercieel werk doen. Naast accountmanagers, sales managers, business developers en commercieel directeuren kunnen dit bijvoorbeeld ook bidmanagers en pre-sales mensen zijn.

Vacatures bij ‘new tech bedrijven’ de actief zijn op het vlak van cyber security, AI, machine learning maar ook op organisaties die digitale transitie mogelijk maken.

Ik help je graag aan een mooie commerciële functie bij een organisatie die liefst actief is op een innovatieve groeimarkt. Een organisatie met een heldere propositie waar je de ruimte en waardering krijgt om jouw talenten met succes en plezier in te zetten.

Net zoals jij breid ik mijn netwerk dagelijks uit met mensen waarvoor ik, nu of in de toekomst, iets kan betekenen. Nodig je mij uit? Stuur mij een bericht via whatsapp, signal of LinkedIn en ik vertel je graag over mijn aanpak en actuele vacatures.