CoSellers geeft je toegang tot mooie commerciële rollen bij technische organisaties in Nederland. Je kunt rekenen op een uitstekende match met interessante vacatures en goede begeleiding en introductie bij de opdrachtgever.

CoSellers focust zich op authentieke gedreven mensen die op een oprechte manier connectie maken met klanten en prospects. Consultative sellers  die vanuit een visie werken aan het ontwikkelen van relaties. Professionals die minimaal 50% commercieel werk doen. Naast accountmanagers, sales managers, business developers en commercieel directeuren kunnen dit bijvoorbeeld ook bidmanagers en pre-sales mensen zijn.

Ik help je graag aan een mooie commerciële functie bij een organisatie die liefst actief is op een innovatieve groeimarkt. Een organisatie met een heldere propositie waar je de ruimte en waardering krijgt om jouw talenten met succes en plezier in te zetten.

Net zoals jij breid ik mijn netwerk dagelijks uit met mensen waarvoor ik, nu of in de toekomst, iets kan betekenen. Nodig je mij uit? Stuur mij een bericht via whatsapp, signal of LinkedIn en ik vertel je graag over mijn aanpak en actuele vacatures.