Werkwijze

Samen met u bepaalt CoSellers welke kennis en skills essentieel zijn voor de succesvolle invulling van uw vacature. We kijken daarbij verder dan de reguliere functie-eisen. Juist op de grens van disciplines en branches zijn talenten actief die nieuwe markten aanboren en een echte commerciële doorbraak kunnen creëren. Die professionals vinden en verbinden aan uw organisatie: dat is de kracht van CoSellers.

In overleg worden kansrijke doelgroepen en specifieke kandidaten geïdentificeerd en benaderd. Daarnaast brengen we de vacature onder de aandacht via ons netwerk en social media. Hierbij zoeken we graag samenwerking met uw afdeling marketing & communicatie.

In de gesprekken met kandidaten maken wij gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse. Dit instrument biedt een goed inzicht in persoonlijke drijfveren en zorgt voor verdieping in de wederzijdse kennismaking. Niet alleen gericht op klassieke commerciële skills, maar ook met oog voor authenticiteit en creativiteit.


 • "Hans Krumm heeft mij proactief benaderd waarbij de match tussen de vacature en mijn profiel perfect was. Ook in het gehele selectie traject heeft hij mij uitstekend begeleid!"
  Michel Kraaijeveld, Account Manager New Business bij think project!

 • “Hans probeert echt door te dringen tot de persoon achter de kandidaat waardoor hij de perfecte match weet te vinden met een duurzaam resultaat!”
  Martijn van de Poel, Commercial Director Bvolve

 • "CoSellers heeft voor H3R/Bvolve een Commercial Director geworven die perfect matcht met de groeiambities van onze organisatie. De persoonlijke professionele stijl en het commitment van Hans Krumm hebben een belangrijke rol gespeeld bij de invulling van deze commerciële sleutelpositie."
  Henry Franken, CEO H3Rinvestment.com

 • "Hans heeft mij begin 2018 geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Wat mij vooral erg aansprak was dat Hans veel waarde hecht aan het vinden van een juiste match, waardoor ik uiteindelijk bij een andere werkgever terechtkwam dan we oorspronkelijk dachten. Hans heeft via een aantal gesprekken een goed beeld van mij kunnen vormen, dit heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het maken van de juiste keuze."
  Anko Omlo, Commercieel directeur NETQ Healthcare BV