Wij kennen of vinden succesvolle marketing en sales professionals voor jouw organisatie

Anno nu is er behoefte aan authentieke professionals die niet alleen op de hoogte zijn van trends en technologie, maar deze ook effectief kunnen toepassen in lijn met organisatiedoelen en maatschappelijke contexten

Ik ben Hans Krumm, ik werf én selecteer authentieke sales en marketing mensen voor bedrijven met een challenger en/of scale-up mentaliteit.

In het commerciële domein heb ik veel ervaring met het succesvol invullen van functies zoals accountmanager, sales manager, business developer, commercieel directeur, bidmanager en pre-sales specialist. Ik ben daarbij op zoek naar authentieke, gedreven mensen die oprecht verbinding maken met klanten, prospects en collega's. Consultatieve verkopers die relaties opbouwen vanuit een duidelijke visie.

Voor marketeers biedt CoSellers functies zoals Marketing Directeur (CMO), marketing manager en digital marketing specialist. Moderne marketeers onderscheiden zich door creativiteit en een data-driven mindset, met een scherp begrip van de klantreis. Flexibel en sociaal vaardig, passen ze zich aan aan veranderingen. Analytisch denken, samenwerking en ethisch handelen zijn essentieel, met een groeiende focus op duurzaamheid in marketinginspanningen.

Wil je weten welke meerwaarde ik kan hebben voor jouw organisatie? Stuur mij dan een bericht via whatsapp, signal of LinkedIn.